Vi trenger flere foreldre/hjelpetrenere til sesongen 24/25.

Vi trenger flere foreldre for å kunne opprettholde et godt og variert tilbud for barna våre. Du trenger ikke ha noen som helst erfaring med friidrett fra før. For de minste er det mest fokus på lek, så har du gjennomført gymnastikktimene på barne- og ungdomsskolen har du antagelig nok erfaring og kompetanse til å kunne bidra i klubben vår.

Vi har «hovedtrenere» som står for opplegget på treningene, så det kreves ikke så mye mer enn at du møter opp på treningene og hjelper til med å holde kontroll på ungene. De minste synes det er stas å ha med mamma/pappa som trener og det er en givende oppgave.

Ta gjerne kontakt med oss på en av treningene våre, eller på e-post sola.friidrett@gmail.com om du kunne tenke deg å bidra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *