Bestilling av Soladrakten og andre produkter

Webshoppen til Trimtex er nå åpen. Fristen for å bestille varere er 29.mars. da stenger webshoppen og det er ikke mulig å bestille drakter etter dette. lForventet levering i uke 20. Webshoppen er bare åpen 1-2 ganger i året, så ikke la denne muligheten gå fra deg.

Trenerne får en gratis Solajakke, og bestiller denne ved å sende mail til Daniel Hennemann, på daniel.hennemann@lyse.net, med informasjon om modell og størrelse.

Følg instruksene under og bestill klærne, så får du de rett hjem i postkassen.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/solafriidrett 

Eller logg inn med teamkode: solafriidrett

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00